Go to content Go to navigation

Hlubočepský masopust 2015

Hlubočepský masopust 2015 grafika

Milé maškary, strašidla a příšery, co šmejdí, již pátý hlubočepský masopust bude 7. února 2015. Sejdeme se na hlubočepském nádraží před půl druhou. Přespolní maškary mohou využít motorák, který vyjíždí ze Smíchovského nádraží ve směru Beroun přes Rudnou ve 13:25 hodin. V Hlubočepích je přivítají maškary místní a společně v jednom pestrém průvodu se za zvuku bubnů a rozverných písní společně vydají obveselit hlubočepské sousedy, kteří něco dobrého k snědku i k pití připraví.

I tentokrát bude pro průvod masek od 16.00 hodin připravena Besední restaurace ve Slivenecké ulici č. 7, kde začne defilé dětských masek a volba královny/krále masopustu. Vstupné přiměřené! Bude se tancovat, hodovat a pít nejprve při kapele Vrtule 1, večer pak nastoupí Soul Collection s latinskoamerickými rytmy, které nikoho nenechají v klidu. Okolo 22:00 přijde DJ Růžový partner.

Na zahradě restaurace bude oheň a jídlo, v sále se nebude kouřit zhruba do 20.30 hodin – počkáme, až odejdou děti. Na sále proběhne tombola pro děti i dospělé. V salonku bude připraven fotografický ateliér Photon, který maškarády a jejich kamarády zvěční.

Masky nutné do průvodu i na vnitřní rej. Pro zájemce však bude jako vždy otevřena proslulá Radčina šatna, z jejíchž útrob jak z módního budoiru vyměněni vyběhnete.

Masopust je slavnost sousedská, pospolitá, ba přátelská. Přijďte tedy za kamarády, vezměte s sebou kamarády a ti ať s sebou vezmou zas své kamarády!

Těšíme se!

Masopustní vejbor ve složení

Marie, Radka, Ivan, Honza, Markéta, Mongol, Klára, Honza, Martin, Karina, Koko, Julie, Maťo, Olina, Jakub, Jůlie, Zůza

Masopust držíme,
nic se nevadíme,
pospolu:
proč bychom se hádali,
když jsme se tak shledali
poznovu?

V dobrém jsme se sešli,
rádi jsme se našli
pospolu:
dříve než se rozejdem,
ještě sobě připijem
poznovu.

Podpořte hlubočepský masopust na startovači!